Лято с Az-jenata

Как да ви е комфортно, дори да сте на каравана или на палатка?

30.07.2012г. / 10 06ч.
Аз жената
Как да ви е комфортно, дори да сте на каравана или на палатка?

За една пълноценна ваканция трябват не само приключения, но и абсолютен релакс!

Колкото повече навлизаме във вихъра на летния сезон, толкова повече не ни свърта на едно място. Как да мислиш за работа, когато има такива неща като слънце, плаж, море, планини...

На бас, че и при вас е така! И ако сте от хората, които си падат повече по дивите приключения като къмпинг с палатки или каравани, със сигурност знаете, че те вървят ръка за ръка с болки в гърба и кръста, схващания и недоспиване. А за да ви е наистина готино, ви трябва не само приятелски огън, барбекю, екшън със сценарий от типа на „Какво мърда в храстите?“, но и качествен релакс.

Е, ние попаднахме на страхотен начин за качествено мързелуване, и то навсякъде и по всяко време – Топ-матрак Риню от Дормео! Вижте го ето ТУК и ще се убедите, че с него това е супер лесно.

Той е направен от 100% Мемори пяна, което му позволява да се адаптира идеално спрямо извивките на тялото. Матракът осигурява нужната му опора, не оказва натиск върху мускулите и костната структура и намалява болките в гърба, раменете и ханша.

Едно от най-големите му предимства е, че е супер компактен. Дебел е само 6 см, което му позволява да бъде навсякъде с вас! Независимо дали ще го сложите на леглото вкъщи, на дивана, дали ще го вземете с вас на вилата, в палатката или караваната – той ще превърне местенцето ви за сън в истински оазис за релаксация!

Не е нужно да се притеснявате и от алергични реакции, които са така често срещани през лятото. Топ-матрак Риню от Дормео ще се погрижи да спите спокойно където и да сте. Той има способността да намалява алергичните реакции към прахови акари, защото предотвратява натрупването им и предпазва от освобождаването на алергени във въздуха.

А най-хубавото е, че в момента матракът е в промоция и е в комплект с анатомична възглавница от 100% Мемори пяна! Супер, нали?

Ето ТУК можете веднага да се сдобиете с вашия Топ-матрак Риню от Дормео и да се насладите пълноценно на лятната си ваканция.

Коментирай
Свободно време