Приготвяне

В солена вода сваряваме морков и целина. Нарязваме ги на парченца и ги смесваме в купа. Към тях добавяме няколко кисели краставички, обелената ябълка и лука нарязани на ситно. Прибавяме 160 г парченца риба тон от консерва . Леко размесваме с 3 -4 супени лъжици майонеза и черен пипер на вкус.
При поднасяне декорираме с парченца лимон и стрък магданоз.

Снимка: freeimages

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Зелена салата с риба тон
Салата с риба тон, царевица и краставичка
Салата „Тон“ с краставички и червен боб
Любимата ми салата с риба тон
Салата с риба тон, домати и маслини
Салата от леща с риба тон
Салата от риба тон