Меню

Салата от риба с морков, кисели краставички и ябълка

14 юли 2010 | 10:19 | Аз жената
Добави в любими
160 г риба тон от консерва 
1 морков 
1/2 глава целина 
1 ябълка 
няколко кисели краставички 
1/2 глава лук 
3-4 супени лъжици майонеза 
черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

В солена вода сваряваме морков и целина. Нарязваме ги на парченца и ги смесваме в купа. Към тях добавяме няколко кисели краставички, обелената ябълка и лука нарязани на ситно. Прибавяме 160 г парченца риба тон от консерва . Леко размесваме с 3 -4 супени лъжици майонеза и черен пипер на вкус.
При поднасяне декорираме с парченца лимон и стрък магданоз.

Снимка: freeimages

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Зелена салата с риба тон
Салата с риба тон, царевица и краставичка
Салата „Тон“ с краставички и червен боб
Любимата ми салата с риба тон
Салата с риба тон, домати и маслини
Салата от леща с риба тон
Салата от риба тон

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай