Меню

Салата „Веселата Баба Марта“

28 февруари 2013 | 13:45 | Надежда Маринова
Добави в любими
1 печена червена чушка
100 г сирене
зехтин
сол
черен пипер
чесън
перца зелен лук
магданоз
орехови ядки

Продукти
Приготвяне

За червената топка използвайте нарязана на ситно червена печена чушка или парена от туршия. Овкусете я със сол и зехтин. За бялата топка намачкайте сирене. Овкусете го с черен пипер и зехтин и смлени орехи по желание. Изсипете топките в чиния с помощта на лъжица за сладолед. От перцата на лука и магданоза оформете зелените дръжки на „мартеницата“. Поръсете със смлени орехи.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай