Меню

Супа със сирене и елда

17 април 2013 | 11:22 | Аз жената
Добави в любими
1 ч. ч. елда 
1 морков 
1 средно голяма глава лук 
1 стрък пресен босилек
чубрица
пресен лук
захар 
зехтин
сол

Продукти
Приготвяне

Морковът се рендосва, лукът се нарязва на дребно и се слагат да се задушат в малко мазнина. Към тях се прибавя измитата елда. Оставя се да заври в съотношение 1:3 (елда: вода). За супа вие решавате колко да е гъста.
Малко след като водата заври се слага чубрица, сол на вкус, 2 щипки захар По желание може да направите застройка. Ако постите и така ще ви хареса.
Сервирате я със сирене и стрък пресен босилек или както предпочитате.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай