Меню

Печена тиква

28 октомври 2013 | 15:30 | Аз жената
Добави в любими
1 тиква
1 чаша захар
1 чаша мед
подправки: орехи, канела, ванилия

Продукти
Приготвяне

Тиквата се измива. Нарязва се на парчета, заедно с кората. Подрежда се в тавичка, в която се сипва малко вода – да покрие дъното. Тиквата се наръсва със захар. Пече се в умерена фурна до готовност. След като е готова, може да я сервирате полята с мед. Отгоре може да я поръсите с канела, орехи, индийско орехче... каквото обичате.

Става бърз, лесен и много здравословен десерт.

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
tani80s ( преди 10 години )
li239 май си на всяка манджа мерудия.Като няма какво да кажеш,по-добре не пиши!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар