Меню

Супа от кисело зеле

2 февруари 2014 | 11:30 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 кисела зелка
1 глава лук
10 скилидки чесън
червен пипер
20 г олио
дафинов лист
сол, черен пипер на вкус може да добавите и лют пипер
3 суп. лъж. брашно
1 кафена чаша ориз

Продукти
Приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват и се задушават в мазнината. Към тях се добавят брашното и червения пипер. Бъркайте около минута и сложете ориза. Когато стане леко прозрачен, добавете нарязаната зелка. Сипете вода и 2 чаши зелев сок. Сложете и дафиновия лист. Супата се вари до готовност.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай