Меню

Салата с авокадо и печено пилешко

30 април 2014 | 15:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5-6 яйца
250-300 г печено пилешко месо
няколко листа целина
3 стръка пресен лук
10 чери доматки
2 бр авокадо
сол, черен пипер
3-4 супени лъжици кисело мляко
зехтин
няколко филийки препечен хляб

Продукти
Приготвяне

Сварете добре яйцата и ги оставете да се охладят в студена вода. Нарежете на ситно лука, целината, чери доматките на половинки, печеното пилешко месо и последни добавете обелените и нарязани яйца.

Крехката зелена салатка накъсайте на парченца. В отделна купа разбъркайте нарязаното на парченца авокадо с малко кисело мляко, сол и черен пипер.

След това ги смесете с останалите съставки и по желание добавете малко зехтин и лимонов сок. Препечете няколко филийки хляб и сервирайте заедно със салатата.

снимка и идея: hauteapplepie

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )