Меню

Печени филийки с масло, чесън и пармезан

3 юни 2014 | 12:12 | Михаела Лазарова
Добави в любими
150 г меко масло или маргарин
5-6 стрити скилидки чесън
сол, черен пипер
1/4 чаша пармезан 
1 чаена чаша сирене чедър 
магданоз, копър

Продукти
Приготвяне

В купичка смесете маслото или маргарина, стритият чесън, черният пипер, сол и настърганите сирена. Разбъркайте много добре и намажете филийките.

Сложете ги в тавичка, в която е постлана хартия за печене и печете за около 10-15 минути. След като се изпекат, може да ги поръсите с малко пресен копър или магданоз.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай