Меню

Сос песто

24 октомври 2014 | 12:30 | Михаела Лазарова
Добави в любими
2 чаши пресни листа босилек, по желание може да направите микс от пресен босилек и бейби спанак
1/2 чаша прясно настърган пармезан 
1/2 чаша студено пресован зехтин 
1/3 чаша кедрови ядки 
3 скилидки чесън
сол, черен пипер
люта чушка по желание

Продукти
Приготвяне

Сосът песто е уникално свежа комбинация от вкусове и аромати. Подходящ е за вашата паста, лазаня или когато приготвяте печена риба или месо. За да го направите ще ви трябва кухненски робот или пасатор.

Сложете всички съставки в кухненския робот и смелете до получаването на гладка смес. Да приготвите сос песто е лесно, бързо и удобно.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай