Меню

Яйчена касерола с бекон

28 май 2015 | 17:30 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 чаша настърган кашкавал
6 яйца, разбити
6 резена бекон, нарязан на слайсове или кубчета
2 филийки хляб, нарязан на кубчета
1 червена чушка, нарязана на кубчета
2 стръка пресен лук, нарязан на ситно
3 супени лъжици мляко
½ чаена лъжичка млян чесън или на вкус
сол и черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Намазнете стандартна тавичка за печене.

Разстелете равномерно в нея кашкавала, бекона, хляба, червената чушка, лука, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте яйцата с млякото и полейте продуктите със яйчената смес.

Печете в предварително загрята фурна за около 25 минути или докато яйцата станат плътни.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай