Меню

Пълнени хлебчета с яйца и шунка

23 февруари 2018 | 09:46 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 хлебчета бейгъл или други кръгли
3-4 яйца
100 г шунка
1 червена чушка
2 пресни печурки
100 г настърган чедър или кашкавал
сол, черен пипер на вкус
40 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Разрежете хлебчетата напречно като махнете само горната им част. От долната, която трябва да е основата за пълненето, издълбайте малко от средата. Разбийте яйцата и прибавете към тях нарязаните на ситно продукти.

Поставете хлебчетата върху алуминиево фолио (всяко в отделно парче) в тавичка. Внимателно ги напълнете с яйчената смес, поръсете с кашкавала, след което обгърнете всяко хлебче с фолиото без да ги покривате. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Следвайте и кулинарната ни страница във фейсбук Ръкохватки-лесни рецепти. 

Снимка и идея: Facebook Cooking Classy

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай