Меню

Мариновано сирене с люта чушка и чесън

30 април 2018 | 08:32 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г сирене
4 скилидки чесън
бахар на зърна
1 люта чушка
1 дафинов лист
1 щипка черен пипер
1 щипка червен пипер
1 щипка копър
кимион на зърна
зехтин
15 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Нарежете сиренето на кубчета. Поставете го в буркан с плътно затварящ се капак. Нарежете чушката на жулиени, пресовайте чесъна. Добавете ги в буркана заедно с подправките и дафиновия лист. Залейте догоре със зехтин. Затворете плътно буркана. Оставете го на проветриво и хладно място за около 2 седмици. Обръщайте от време на време.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай