Меню

Любимата салата на Криси Тейгън

22 август 2018 | 06:36 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 маруля
1 голяма глава червен лук
1 малка ябълка
200 г синьо сирене
50 г орехи
зехтин, винен оцет
15 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Марулята се измива добре и се нарязва или накъсва на малки парчета. Към нея се прибавят нарязаните лук, на малки кубчета синьо сирене и на много тънки резени ябълката, като внимавате да не попаднат семки в салатата. Запечете на тиган за няколко секунди орехите и ги накълцайте на едро с нож. Прибавете ги към салатата и завършете със зехтин и винен оцет. 

Снимки: Reuters; istock

Вижте и:

Любимата рецепта за гуакамоле на Ева Лонгория

Печеното пиле с бира на Матю Макконъхи

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай