Меню

Пълнени пилешки гърди със зеленчуци и моцарела

30 септември 2018 | 06:48 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
4 броя пилешки гърди без кожата
2 големи домата
1/2 тиквичка
1 малка глава червен лук
1 червена чушка
зехтин
250 г настъргана моцарела или кашкавал
35 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Овкусете пилешките гърди с малко сол и черен пипер. Направете върху всяка по няколко дълбоки разреза, за да се получат нещо като джобове. Във всеки сложете по едно тънко нарязано парче домат, чушка, тиквичка, лук.

След като напълните месото, сложете го в тава върху хартия за печене. Поръсете с малко зехтин и настърганото сирене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 25-30 минути или до готовност на месото.

Снимка: iStock, идея: Delish

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай