Меню

Пълнени домати със салам и яйце

10 януари 2019 | 07:06 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 големи домата
4 яйца
150 г салам по ваш избор
няколко стръка зелен лук
сол, черен пипер на вкус
зехтин
35 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Отрежете капачета на всеки домат и издълбайте семките и месестата част. Във всеки домат капнете няколко капки зехтин, сложете и по няколко тънки резенчета салам и ситно нарязан лук. Чукнете по 1 яйце, посолете и овкусете с черен пипер. Подредете доматите в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20-30 минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай