Меню

Разядка с пилешко месо

25 юли 2020 | 05:50 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г печено или варено пилешко
няколко листа маруля
1 глава червен лук
10-15 зърна грозде
сол, черен пипер на вкус
1 опаковка майонеза
1 ч.л. чесън на прах
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Накъсайте месото или го нарежете на малки парчета. Сложете го в купа и прибавете нарязаните марули, гроздето наполовина, лука. След това добавете майонезата, лимоновия сок, сол, черен пипер и чесъна. Разбъркайте добре и сервирайте с хубав хляб или пухкави кроасани.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: Pixabay

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай