Меню

Салата с риба тон, авокадо и запечени ядки

23 октомври 2020 | 05:07 | Михаела Лазарова
Добави в любими
4 консерви риба тон
30 г филирани бадеми или орехи
1 добре узряло авокадо
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер и лимонов сок на вкус
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В сух тиган запечете леко ядките и след това ги накълцайте с нож. Отцедете рибата и я сложете в купа. Нарежете на малки парчета лука, авокадото и ги прибавете заедно с ядките към рибата. Сложете майонезата, лимоновия сок и овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай