Меню

Салата с брюкселско зеле и бекон

10 ноември 2020 | 00:35 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 чаши брюкселско зеле
4-5 резена бекон, нарязан
1 чаша стафиди 
1 чаша млечен дресинг
30 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Сварете брюкселското зеле в подсолена вода за около 7-8 минути, докато омекне. Отцедете. Запържете бекона в тиган на силен огън от двете страни, докато покафенее. Отцедете го върху хартия. 

Смесете брюкселското зеле с бекона и стафидите. Залейте с млечен сос и разбъркайте добре. 

Снимка: iStock 

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай