Меню

Кето шоколадов мус с кокос

21 януари 2022 | 12:48 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ чаша сирене котидж 
30 г крема сирене 
1 супена лъжица подсладител по избор 
1 супена лъжица какао 
¼ чаена лъжица кокосов екстракт 
1 чаена лъжица кокосови стърготини (едри или дребни)
70 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Смесете сиренето котидж с крема сиренето и разбийте с миксер. След като се получи гладка смес добавете подсладителя, какаото и кокосовия екстракт. Разбийте отново до получаване на гладка смес. Сложете муса в подходящи купички и охладете в хладилник за 1 час. Сервирайте поръсени с кокосовите стърготини или кокосов флейкс.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай