Меню

Дип от боб с тахан и чесън

2 април 2023 | 06:31 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г бял боб от консерва, изплакнат и отцеден
2 скилидки чесън
120 мл екстра върджин зехтин
80 г сусамов тахан
Сол на вкус
Сокът на 1 лимон
Магданоз за поръсване
10 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Всички съставки се слагат в блендер или кухненски робот и се смилат до получаването на хомогенна смес. Прехвърлете в подходяща чиния или купичка. Добавете няколко капки зехтин, поръсете с наситнен магданоз. Сервирайте с хубав хляб.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай