За дома

Няколко неочаквано добри цветови комбинации за ремонт

Освежете дома си с нестандартни, но ефектни цветове!

04.03.2013г. / 16 53ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Понякога вкъщи толкова ни писва от интериора, че искаме да променим дори и съвсем малко от него, но да го разнообразим. Най-лесното решение е да си поиграете с цветовете вкъщи, било то да поосвежите стените с малко латекс или пък да разместите някои от мебелите. Ако изберете варианта да боядисате някои от стените в други от сегашните цветове, ви предлагаме няколко интересни комбинации, които ще ви изненадат със страхотен визуален ефект!

Червено върху червено

Може би си помислихте, че това е скучно, един и същи цвят, защо? Но не, защото вие ще изберете два различни нюанса. Червеното е благодатен цвят, от който може да извлечете много позитивна и ярка енергия за себе си и близките си. Червеното зарежда, придава емоционалност на дома и дори страст, особено, ако го изберете за цвят в спалнята или пък банята.

Сиво и махагон

Сивото е прекрасен цвят, защото отива на всички останали цветове. На него обаче е необходим силен цвят за комбинация, за да може да изпъкне неговата бледост и универсалност. Махагоновият цвят е идеална комбинация, ако искате да провокирате съзнанието си и сте на по-делова вълна.

Свързани статии

Зелено и розово

Звучи ви като много странна комбинация навярно, но е страхотна! Зеленият цвят е в нюанс на маслинено, а розовият е съвсем блед и пастелен. В комбинация за дневна стая, бледи розови стени и маслинено зелени мебели ще е нещо невероятно внушително!

Злато и сметана

Златистият цвят е леко претенциозен и с него е добре да се внимава, защото лесно може да се сгреши. Прекрасен цвят за комбинация с него е белият цвят, но не ярък, а бледосметанов, за да тушира и контрастира със златното.

Бургундско червено и бледолилаво

Цветова комбинация за аристократи. Ако мечтаете за изискана визия на хола или дневната си, това е вашето решение. Бургундското червено е класически избор, а в комбинация с бледолилав нюанс ще постигнете наистина забележителен и незабравим за вашите гости ефект!

Коментирай