Животинският принт е красив акцент не само в модата. Той е част и от много добри идеи, свързани с обзавеждането и декорирането на дома. С него трябва да се работи внимателно, защото колкото и да е комбинативен, винаги може да се прекрачи границата на добрия вкус. Позволява еклектично смесване с други оригинални идеи, които могат да направят дома ви да е като едно пътешествие във времето.

Ето едно интересно предложение за обзавеждане на всекидневна, в което има еклектика. Бели стени и меки мебели в екрю в съчетание с килими от естествен косъм, разбира се с животински принт.

Вратата, която води към коридора на жилището, картините по стените и масичката, връщат назад във времето.

Още по темата


Килимите с такъв принт са също едно леко напомняне за време, в което животинските кожи са били част от декорацията на къщи на знатни особи. Много стилно изпълнение, което дава топлина.

Банята е особено място, в което обикновено релаксираме. Тук стилът напомня много класа и лукс отново под знака на животинския принт. Ако ви предстоят интериорни промени в банята или тоалетната и нямате място за вана, но бихте искали да акцентирате със зеброви шарки, може да изберете тоалетката, рамката на огледалата или останалите аксесоари да са в това настроение. Не прекалявайте с цветовете. Черно, бяло, червено с малко сребърно и златно са добри комбинации.

Добре дошли в спалнята. Тук цветовете са по-топли и спалното бельо е в леопардови щампи. Червено, топло кафяво и естествено дърво правят спалнята уютна и стилна. Нощната лампа е в различен стил, завесите са на флорални мотиви. Още един добър пример за стилно смесване на различни идеи и десени.

Когато избирате тапицерията, меката мебел и останалия текстил за дома, най-добре започнете с мостри от парчета плат. Така е по-малко вероятно да направите погрешен избор и няма да се налага да шиете нови завеси или да претапицирате мебелите. Добрият избор често изисква повече време, затова обмисляйте добре идеите си, защото всяка идея поражда друга, по-добра или по-лоша.

Снимки: architectureartdesigns.com