За дома

Супержената в мен!

Изборът на Ива Дойчинова е Ариел!

10.09.2013г. / 14 51ч.
Аз жената
Ива Дойчинова. Снимка: Ариел

Ива Дойчинова. Снимка: Ариел

Жена разхожда кучето си в близкия парк. Изглежда съвсем обикновена в своите елегантни, но леко небрежни дрехи. Тя е усмихната и спокойна, сякаш е в хармония с всеки и с всичко. Тази жена изглежда толкова силна и естествена в сутрешното си присъствие, че буди открито възхищение. Но тя е просто жена като всички нас – майките, съпругите, сестрите, приятелките, като жените от съседния апартамент или офис.

Тя е една от онези жени, които ходят на работа всеки ден, които се събуждат преди всички останали, за да приготвят закуската и да изпратят децата и съпруга си. За да им е хубав денят, на тръгване тя ги целува и не ги притеснява с разговори за хилядите неща, които трябва да свърши, нито с тревогите си дали наистина ще се справи с всички задачи. Дали ще й стигнат 24 часа или ще трябва да търси някаква магическа сила, която да допълни денонощието с още 5 или, най-добре, с още 10 часа? Един удължен ден със сигурност би й стигнал, за да се погрижи за всичко!

Засега обаче, тя разполага само с 24 часа, за да направи всичко планирано. И в същото време трябва да изглежда добре, да бъде в крак с модата, да не пропуска тенденциите в прическите, маникюра, в новите методи за релаксация и здравословен начин на живот.

Ех, да можеше в тези 24 часа да се вместят и малко скоростен шопинг в магазините до офиса (може би в обедната почивка или между две важни срещи?), кратко сърфиране в мрежата за нови модни сайтове, един бърз крос в супермаркета и още малко време за среща с приятели на новите места в града…

Но преди да й остане малко време да се поглези, тя трябва да свърши още няколко дребни неща: да прибере децата от училище, да приготви вечерята, да помогне на децата с уроците, да изслуша търпеливо половинката си, докато се оплаква от трудностите в работата и да се подготви за следващия ден. Накрая, след банята и миенето на зъбите, когато всички са заспали спокойно, идва време и за прането. Но тя е толкова изморена, че има време само за кратката програма.

Свързани статии

Добре че винаги може да разчита на Ariel и Indesit - нейните верни партньори за безупречно чисто пране! Благодарение на тях тя постига перфектни резултати, дори и на кратката програма, спестявайки малко време, което да посвети единствено на себе си. Време, в което да си отдъхне и да помисли за себе си. Как успява да се справи с всичко? Да не би да притежава някакви магически суперсили? Може би е супержена, щом намира в себе си неизчерпаема енергия и желание да се погрижи за всички вкъщи и то така, че да бъде горда от себе си!

И ти познаваш такива супержени, нали? Разбира се, че да! Подобни суперсили притежават всичките ти приятелки. Ти самата – също! Защото в желанието си да бъдем себе си, да сме перфектни и истински, всяка от нас е по своему супержена! Сигурни сме, че всяка от вас има приятелки със суперсили. Ако е така, посетете нашата страница във Facebook, номинирайте себе си и суперприятелките си и се насладете на специалните изненади, които Ariel и Indesit са подготвили на супержените!

Коментирай