За дома

Красиви и лесни декорации за Свети Валентин

Запалете романтиката!

05.02.2014г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Наближава празникът на влюбените „Свети Валентин“. Въпреки че обичта и романтиката трябва да се показват и през всички останали дни от годината, 14 февруари е единственият ден, в който може да прекалите с червеното и розовото, както в облеклото, така и в украсата за дома. За всеки празник е хубаво да слагате нещо малко и тематично в дома.

И понеже не е задължително да са розови балони, споделяме тези лесни и красиви идеи, които да направите част от вашия празничен интериор за деня на влюбените.

Свързани статии

За тази идея, която може да се превърне в романтичен подарък за любимия човек ви трябват червени копчета, лепило, рамка за снимки и лист хартия, на който да изпишете „Обичам те“.

Надписът върху хартията може да бъде на какъвто искате език или на няколко различни. Поставете листа в рамката и след това започнете да залепяте копчетата едно по едно, оформяйки сърце.

На празника на влюбените задължително трябва да запалите свещи, може и ароматни. Но ако нямате тематични свещници, за тази идея ще ви трябват стъклени буркани и конопена връв.

Такива красиви листове хартия с ноти се продават в книжарниците за художници. Разбира се може да сложите и други, които са на сърчица например. Трябва предварително да изрежете сърцата и след това с помощта на лепило на водна основа да ги залепите. Конопената връв завържете на панделка и поставете червени свещи в новите ви празнични свещници.

Още една романтична идея, която няма да ви отнеме повече от 10 минути, за да я направите. Трябват ви няколко чаши, може и за вино (или купички), чаени свещички и свежи розови и червени листенца от цветя. Напълнете чашите с вода, поставете листенцата и сложете свещичките. В галерията ни може да разгледате още снимки с красиви декорации за „Свети Валентин“.

Снимка: architectureartdesigns.com

Коментирай