Когато поднасяте подарък на ваш близък или искате да направите романтична изненада, всеки детайл е от значение. Не бива да липсва оригиналност и индивидуалност на вашия жест, а това най-добре се постига с оригинална опаковка.

Следващата идея не струва почти нищо, но е красива и със сигурност ще впечатлите. Тя не е само за сръчните дами, а и едно леко напомняне към онези господа, които са решили да предложат брак на своите половинки (това е една оригинална идея за поднасяне на годежен пръстен).

Трябва ви орех, който внимателно да счупите на две по дължината на черупката. Премахнете ядката и измийте ореха. След като изсъхне добре от вътрешната част нанесете лепило и обилно поръсете с брокати на прах.

Още по темата

Брокатите може да закупите от книжарниците. Ще ви трябва и малко парче плат, което да изрежете в елипсовидна форма. Сложете го в едната черупка, а върху него и подаръка, който може да е пръстен, фино колие или обици. Оригинално, нали?

Тази опаковка може да послужи и за съхраняване на подаръка. Всеки би се зарадвал на подобна изненада. За да завършите подаръка, сложете черупките една върху друга и стегнато завържете с красива панделка.

Снимки: Sprinklesinsprings.com