За да създадете нещо красиво, почти винаги са нужни малко средства и голяма доза въображение. С настъпването на всеки сезон добавяме по нещо малко в декорацията на дома или градината, с което приветстваме промените на времето.

Декорациите са приятни, красиви и забавни, особено когато сами ги изработваме. Днес споделяме няколко красиви идеи, за които не са нужни много средства, а само любов към красивите цветове на есента.

За първата идея ще ви трябва венец от клонки. Такива венци може сами да си направите от паднали съчки или да си закупите от магазините за декорация или книжарниците за художници.

Към тях добавете няколко сухи листа, на които може да придадете повече блясък и здравина, като ги напръскате или лакирате със спрей или лак със златни оттенъци. Листенцата сложете между клонките на венеца.

Използвайте свежи есенни цветя или изкуствени, декорирайте тук-там с красива панделка или конопена връвчица. Всичко, което ви изглежда красиво и есенно може да бъде част от декорацията на този венец. В средата поставете малка чашка или свещник.

Ако имате стари чекмеджета или дървени подноси, те ще свършат чудесна работа за тази декорация. На пазара вече продават от тези малки симпатични тиквички.

Просто купете няколко от тях и ги поставете по този начин. Красиво, бързо и евтино.

Още по темата

За да си направите тази красива декорация ще са ви необходими няколко сушени кочана царевица. С помощта на боички или лак за нокти оцветете в желания от вас цвят някои от изсъхналите зрънца.

Вземете една кръгла ваза или голям буркан и сложете в него свещ в цвят, в който ще бъде панделката на декорацията. За тази идея ще ви трябва помощта и на децата. Изправете кочаните и ги поставете отстрани на свещника, а след това завържете стегнато панделката около тях (разбира се нея може да замените и с конопена връвчица).

Снимки: Craftinomicon.blogspot.ru, Beadandcord.com, Julieblanner.com