Във всеки дом има поне една чаша и чиния във винтидж стил. Подобни сервизи са изключително красиви и винаги носят едно особено настроение в дома. Дори и да не са част от всекидневната употреба, с тях може да се направят интересни декорации, които да освежат интериора.

Вижте следващите идеи. Когато приготвяте пухкав кекс е важно не само крайният резултат да бъде сполучлив, но и това как ще го поднесете. За да си направите тази ефектна поставка за сладкиши, ще ви трябват чаша и чиния, разбира се във винтидж стил.

На обратната страна на чинията поставете малко количество лепило. След това сложете чашата и леко притиснете. Оставете за няколко часа да изсъхне и може да сервирате вашите сладки изкушения.

Още по темата

Цветята също са важна част от интериора на дома. Поставете няколко камъчета на дъното на всяка чаша, а след това малко количество пръст и посейте няколко семена. Само след няколко седмици ще имате красиви цветя или уханни билки, в наистина красиви малки саксии с винтидж настроение.

Всяка дама трябва да има специален кът, в който да подрежда своите бижута. Кутиите, в които обикновено ги съхраняваме невинаги успяват да съберат колекцията ни от аксесоари. Винтидж чашите са чудесно и красиво решение за поставянето на бижутата.

Снимки: acultivatednest.com, pinterest