За дома

Превърнете старото ренде в красива поставка за обици

Лесна и евтина идея

16.03.2016г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: youtube

Снимка: youtube

Иновациите са навсякъде край нас. Що се отнася до домакинските уреди, предпочитаме да имаме такива, които съчетават в себе си няколко функции, пестят време, компактни са и лесно се почистват.

Модерните кухненски роботи и блендери сякаш изместиха доброто старо ренде. Въпреки това почти сигурно е, че всеки има в дома си изостанало едно такова. Дали да се отървете от него или да го превърнете в нещо наистина красиво, което може да ви влезе в употреба?

Следващата идея ще ви покаже как да си направите красива поставка за обици. За тях кутийките за съхраняване на бижута никога не са ни достатъчни. Ето какво ще ви бъде необходимо:

  • Спрей за оцветяване – може да бъде закупен от книжарниците (продава се и в тези за художници)
  • Стари списания или вестници

Преди да започнете да оцветявате рендето е добре да го почистите и подсушите. Тъй като спреят се нанася от 15-20 см разстояние, имайте предвид, че ще има и доста цапане.

Свързани статии

Затова ви съветваме да оцветите рендето на открито, може би на терасата или в градината, като предварително сте поставили стари вестници.

След като сте го напръскали от всички страни, оставете го да изсъхне добре. Ако е необходимо повторете трика. Крайният резултат е красива поставка за обици.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Рециклатор ( преди 8 години )
Аз пък съм на мнение, че много подобни стари неща, вместо да се изхвърлят, понякога служат още дълго, макар и за нещо друго, а често купени специално за целта поставки, особено напоследък, се оказват некачествени и също се изхвърлят, при това много по-скоро от едно старовремско ренде.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
svetla ( преди 8 години )