За дома

Подочистачката Braava jet вече и на българския пазар

Първият продукт от серия подочистачки на iRobot, управляван чрез мобилно приложение вече и у нас, през октомври

27.09.2016г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Braava Jet

Снимка: Braava Jet

Създадена да измива твърдите подови настилки с интензивни замърсявания, Braava Jet е идеалният помощник при почистването на кухни и мокри помещения до 25 кв. м. Роботът е компактен, разполага с вибрираща почистваща глава, прецизна система за разпръскване на течности и нов тип почистващи подложки, за да се справя дори със засъхнали петна на труднодостъпни места – под кухненски шкафове и около тоалетни.

Подочистачката разполага със специално разработени почистващи подложки за изпълнението на няколко вида дейности, от основно измиване, през почистване с влажна кърпа, до сухо събиране на прах и малки частици.

Подложките за мокро и влажно почистване са напоени с почистващ препарат, който при контакт с вода, се активира и оставя свеж аромат. Тя е и лесна за употреба – просто прикрепяте избраната почистваща подложка и натискате бутон „Clean“.

Роботът автоматично разпознава зададения почистващ режим, въз основа на избранaта подложка:

- В режим с подложки за мокро почистване за еднократна употреба роботът прави три повторения, за да почисти замърсеното помещение. Почиства добре водоустойчиви паркети, теракот, каменни настилки.

- В режим с подложки за влажно почистване за еднократна употреба роботът почиства ежедневно прах и мръсотия с едно минаване. Почиства добре паркет, теракот, каменни настилки.

- В режим с подложки за сухо почистване за еднократна употреба роботът обира песъчинки, прах и косми на животни с едно движение.

Подочистачката маневрира с лекота около препятствия и стени. Прецизната система за разпръскване на вода – Jet Spray и вибриращата почистваща глава осигуряват пълноценно почистване на прах и петна.

След приключване на почистващия цикъл не е необходимо ползваната подложка да бъде докосвана. При поставяне на робота над кошчето за боклук и натискане на копчето за освобождаване, подложката е вече изхвърлена.

Подочистачката разполага с режим Виртуална стена, който ограничава действията ѝ само в зоната, зададена от потребителя. Оборудвана с литиево-йонна батерия, зарядно устройство и по две подложки за всеки почистващ режим. Кърпи за многократна употреба могат да бъдат закупени допълнително.

Снимка: Braava Jet

Коментирай