Коледните и новогодишни празници наближават, ето защо е време да помислим и за това как да украсим дома си. Днес споделяме едно вълнуващо интервю с Деница Вилярска, която бе специален гост в предаването „Днес“, което се излъчва всеки делничен ден от 9:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Идеите за декорация, които ще видите са ръчно изработени и можете сами да ги осъществите у дома. В тях може да използвате формички за мъфини, чаши, свещи, дори кори от дървета. Невероятната Деница ще ви покаже как да превърнете обикновената кибритена кутийка в ефектна изненада за любимите ви хора, в която може да сложите красиво написано коледно късметче.

И още, как от стара рамка декорирана с дантела, да си направите красива поставка за обици. Всичко необходимо за направата на коледните декорации може да намерите в кинкалериите, както и в специализираните магазини и книжарници, в които се предлагат най-различни акценти.

Пожелаваме ви приятно гледане и много празнично вдъхновение, с което да направите най-забележителната декорация на дома.