Коледа чука на вратата. За онези, които все още не са започнали с приготовленията около коледната украса, сега е моментът да почерпите свежи идеи.

У нас е прието коледната елха да се украсява за Бъдни вечер. Ако строго спазвате този обичай, не е нужно да го променяте. Но разбира се това не означава, че не можете да поставите друга украса из дома си преди настъпването на Бъдни вечер и Коледа. Така ще внесете истински уют в дома си и духът на празниците ще изпълни цялата атмосфера вкъщи.

Още по темата

Има толкова страхотни и креативни идеи за украса на дома, че човек може да се главозамая. Всичко може да бъде превърнато в украса. Не е задължително да купувате скъпи играчки – можете да се възползвате от консумативи, с които разполагате вкъщи.

Такива могат да бъдат стари стъклени буркани, бутилки, подноси за сладкиши, старите ви играчки и лампички пък могат да бъдат разпръснати из различни кътчета на дома или компилирани по нестандартен начин.

Идеите са много! А ако не можете докрай да си представите как да украсите дома си, в галерията можете да откриете 30 идеи за коледна украса.