Дженифър Анистън притежава къщата на мечтите си. Самата тя споделя пред Architectural Digest, че домът ѝ „вибрира с любовта, която го е създала!“

Домът й се намира в Бевърли Хилс. Пред него се открива невероятна гледка. Имението е построено през 1970 година от прочутия архитект Харолд Левит. За трансформацията на резиденцията Анистън ползвала услугите на дизайнера Стивън Шедли, който е работил с Даян Кийтън, Уди Алън и други знаменитости преди това.

Работата по нейното имение продължила две години и половина, но крайният резултат спира дъха на Джен. Тя с удоволствие прави чести събирания и кани много приятели в дома си, където си прекарват много добре.

Още по темата

Любимката от сериала „Приятели“ казва още, че е била сигурна, че тази къща ще бъде нейна един ден. Тя не се е съмнявала нито за миг, че тази къща е най-подходящата за нея. Още щом зърнала огромните 14-метрови входни врати усетила, че си е у дома.

Къщата е възстановена с масивни плъзгащи се стъклени панели, което прави изгледа прелестен. Човек има чувството, че пред него се разкрива необятен хоризонт. На покрива са монтирани и слънчеви панели, осигуряващи електричеството за дома.

Всички впечатляващи снимки от дома на Джен вижте в галерията.