Робърт де Ниро е един от най-любимите актьори на няколко поколения. Разнообразните му роли доказват неговия талант, а почитателите му са милиони. Гледали сме го в много филмови жанрове -драми, комедии, екшъни. Време е да надзърнем отблизо и в дома му.

По-точно бившият му дом в Гринуич вилидж в Манхатън, Ню Йорк. Страхотният огромен мезонет разполага с 5 спални, 5 бани. Общата му площ е повече от 1000 квадратни метра. Изгледът е директно към река Хъдсън и хоризонта на Манхатън.

Сградата е построена през 1920 година, но е изцяло осъвременена. Първоначално е била създадена като производствено съоръжение за череши мараскино. След генералния ремонт площта е разширена, добавени са просторни и обширни прозорци, пускащи дневна светлина.

Още по темата

Домът разполага и с вътрешен двор, хол с огромна камина, официална трапезария за посрещане на гости, междинни помещения, библиотека с отделна камина и просторна кухня.

На втория етаж имотът разполага с трета камина, големи прозорци, сауна и баня. Всички тераси са с естествено озеленяване, създаващи усещането за истински оазис, пише architecturaldigest.com.

Луксозното жилище се продава за 25,5 милиона долара.

Целият красив мезонет вижте в галерията.