Декорацията на градината прави прекарването на открито по-приятно и уютно. Някои градинари особено харесват винтидж украсата. Специално за тях имаме някои подбрани и много креативни предложения за старинна винтидж декорация.

Ако имате стари метални кофи, използвайте ги вместо кашпи. Можете дори да ги подредите стъпаловидно или каскадно, така че растенията да преливат едно в друго вертикално, а и поливането да ви е по-удобно.

Превърнете стария куфар от детството на бабите и дядовците ви в прекрасна саксия. Или пък старото ви колело с кошничка в страхотна кашпа.

Още по темата

На практика почти всеки стар предмет може да бъде претворен във винтидж декорация. Това важи за стари сервизи за кафе, прибори за хранене, чадъри, легла, стари дървени стълби или столове.

Дори кафезът за папагалчета, който не използвате от години може да се превърне в миниградина. Старите чекмеджета от скрина, който сте изхвърлили след последния ремонт могат да се преобразят на красиви саксии, в които каскадно да посадите вашите балконски цветя.

Изобщо, идеите са страшно много! Ние ви предлагаме да разгледате 25 от тях в нашата галерия.