За дома

Синди Крауфорд си купи апартамент до Клуни за 14 милиона долара

Супермоделът и съпругът й Ранди Гербер купиха луксозния дом за 14 милиона долара

06.04.2017г. / 10 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Само година, след като продадоха именията си в Мексико, Ранди Гербер и Джордж Клуни със съпругите си отново ще бъдат съседи.

Преди 6 месеца Джордж и Амал си купуват луксозен апартамент в новостроящ се небостъргач в Манхатън, Ню Йорк. И няколко месеца по-късно, добрите им семейни приятели Синди Крауфорд и Ранди Гербер си купуват дом в същата сграда. Но това не им е достатъчно и даже си избират апартамента над семейство Клуни.

Двете двойки са много близки от години, като Ранди и Джордж дори имат общ бизнес, развиват марката си текила. Явно след бурните купони в Мексико двамата отново искат да са съседи и скоро ще се нанесат в строящата се още сграда.

Луксозният жилищен комплекс ще предлага на богатите собственици на апартаменти места за отдих, сред които кинозали, зона за спа и масажи, няколко бара, басейн, фитнес салон.

Запитана как е да се живее толкова близо до Клуни, Синди отговаря пред Architectural Digest: „Нашите животи вървят напред и назад. Пием коктейли у дома, после вечеряме при Джордж и обратното.“

Вижте кадри от бъдещия им дом в Манхатън.

Коментирай