Дантелата е прекрасна и винаги има специално запазено място в гардероба ни. Но тя би могла да бъде и част и от интериора на дома. Днес споделяме няколко креативни идеи, които ще ви покажат как да декорирате с дантела.

Ако имате стар дървен шкаф, който се нуждае от леко освежаване или искате да смените изцяло настроението, което той носи, декорирайте го с дантела. Необходимо е да извадите чекмеджетата и да ги избършете. След това поставете парчета дантела върху тях.

Напръскайте със златен, сребърен или в друг желан от вас цвят спрей. След като изсъхне добре премахнете дантелата и готово. Получават се много красиви и нежни шарки. Разбира се бихте могли и да залепите парчета дантела върху дървото.

Не изхвърляйте запазените винтидж рамки за снимки. С помощта на малки пирони приковете за тях парче дантела. Ще се получи една нестандартна поставка за бижута, която може да декорирате на вашата тоалетка.

Още по темата

Една нова ваза никога не би била излишна в дома ви. Трябват ви само няколко празни бутилки или буркана, парче дантела, лепило, а останалото е плод на вашата фантазия. http://www.az-jenata.bg/g/2384/?i=19#photo#mce_temp_url#

Снимки: Pinterest