Казват, че цветовете, с които се заобикаляме и избираме да носим оказват голямо влияние върху нагласата ни. Ние не се съмняваме в това твърдение. Ако и вие сте решили да добавите повече цвят в живота си, следвайте примера на една дама, която се е превърнала в истинска сензация в Instagram със своите дизайнерски умения.

Представяме ви Amina Mucciolo, чието жилище прилича на забавен детски анимационен филм, а може би на увеселителен парк. Не по-малко колоритната дама е превърнала дома си в истинска дъга.

От стените до микровълновата фурна и купичките, всичко е цветно. Лилави стени, пастелни цветове, които се преливат, цветни мебели и килими, оригинални декорации по стените, които допълват шарените ѝ плитки. „За мен е много важно мястото, където живея, да е отражение на мен и на моята личност, както и на съпруга ми.“ – споделя Amina.

Още по темата

„Ние обичаме пространството да бъде забавно, щастливо и вдъхновяващо.“, и не може да бъде друго с толкова много цветове и светлина в дома, сякаш само един голям сладолед или захарен памук ни липсва.

В галерията ни споделяме още фотографии на най-шарения дом. Само докато го гледате ще се усмихвате, което наистина доказва, че ярките цветове подобряват настроението ни.