За дома

На разходка из замъка на Клаудия Шифър

Красавицата отваря вратите на дома си в Англия

04.08.2017г. / 14 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Architectural digest

Снимка: Architectural digest

Клаудия Шифър и съпругът ѝ Матю Вон отвориха вратите на дома си в Англия, който е от времето на Тюдорите, специално за новия брой на списание Architectural Digest. Преди години, докато двойката се разхожда, попада пред приказното имение Coldham Hall в Англия и решава, че именно това ще е бъдещият им дом. И така и става. Купуват го и малко след това дори вдигат сватба в красивото имение, разказва бившият супермодел в интервю за списанието.

Това, което се оказало добавена стойност към невероятния замък са и неговите духове. Да, правилно прочетохте, в древното имение освен семейството на Клаудия и Матю, обитават и няколко призрака. Но според красавицата, те са добронамерени.

„Извикахме медиум, който се разходи наоколо и тя ни каза, че всички духове в къщата са прекрасни. Никой не бива да се страхува от тях“, добавя 46-годишната Клаудия.

Огромният имот предлага много възможности на семейството да почива и релаксира. В двора си Клаудия, Матю и трите им деца отглеждат и много животни – котки, кучета, прасета, овце и дори костенурка.

Надникнете в прекрасното имение от епохата на Тюдорите в галерията ни.

Коментирай