Обзавеждането на кухнята трябва да е едновременно практично, красиво и стилно издържано.

Всеки дом има различни нужди и предпочитания. Ето защо интериорът в кухнята трябва да е съобразен с тях.

Кухнята е едно от помещенията, в които прекарваме по-голямата част от времето си вкъщи. Тя трябва да е уютна и функционална. Цветовете в кухнята трябва да са ведри и стилни.

Красива украса от консервни кутии (галерия)

Още по темата

Повечето апартаменти не разполагат с големи помещения за кухнята. Затова светлите цветове са по-подходящи. Ако имате просторна кухня и живеете в къща, вероятно идеята за плот по средата на кухнята ще ви допадне.

Сивият цвят също не е за пренебрегване и дори често го наричат "новото бяло". Достатъчно светъл е, за да придаде усещане за обем и широта на помещението, особено ако не е много голямо. Лесно се комбинира и си подхожда с почти всички останали цветове. Същевременно е много елегантен и в комбинация с красива мебелировка може да превърне кухнята в една от най-стилните стаи в дома ви.

Тъмните цветове също са много елегантни и придават на кухнята много финес. Ако сте любители на по-мрачните и тъмни тонове, също може да изберете визия, която да направи кухнята елегантна. 

Не на последно място, обърнете внимание на осветлението в кухнята. Това е помещението, в което не бива да пестите осветителни тела, тъй като кулинарните ви занимания ще изискват силна осветеност при подготовка и приготвяне на вкусните ястия. 

Лятото е сезонът на ремонтите, ако планирате да освежите дома си и новото обзавеждане не може да чака до заплата, има А1 Кредитна карта. Кандидатствайте онлайн.

Разгледайте някои страхотни идеи за кухненски интериор в галерията ни.