Красивият, секси и сякаш неостаряващ Рики Мартин прелива от щастие в новия си дом, който споделя с годеника си Джван Йосе́ф.

46-годишният латино секссимвол наскоро се е сдобил с имението си в Лос Анджелис, за което споделя в интервю за Architectural Digest, че е мечтаният за него дом.

Мартин и Йосеф купуват заедно красивата къща, където ще живеят с 9-годишните близнаци Матео и Валентино.



Наред с кариерните си успехи, Рики Мартин винаги е твърдял, че за него семейният уют и щастието вкъщи са неизмеримо богатство.

С годеника му Джван са заедно от две години. Йосеф е от сирийски и шведски произход. Занимава се с изкуство. Двамата се срещат в Лондон, където по това време Джван е живял и творил.


Близнаците са родени и отгледани в движение заради многобройните ангажименти на Рики. Ето защо според него сега се нуждаят от стабилен дом, в който да се чувстват щастливи.

Още по темата

Домът на Рики и Джван е с изчистени линии, обзаведен с много вкус, в пастелни и натурални цветове. Прозорците и помещенията са големи и светли, така че винаги да се чувства хармонията и уютът, които природата дава.

Семейството си има любими кътчета в градината, където вечер си правят барбекю и седят край огъня, а „кухнята е мястото, където прекарваме повечето време през деня. Готвим, говорим си и се смеем“, разказва Рики във видеото.

Надникнете в дома на Рики Мартин и Джван Йосеф във видеото.

Снимки и видео: Architectural Digest