Певицата и актриса Манди Мур, която участва в нашумелия сериал на NBC „This Is Us" най-после откри своя мечтан дом, където заедно с бъдещия си съпруг и двете си кучета да създаде семейно гнездо.

Мур отваря вратите на дома си пред престижното архитектурно издание „Architectural Digest“ като дава възможност на многобройните си почитатели да надникнат в личното ѝ пространство.

Пред изданието тя споделя, че в продължение на 15 години е живяла в къщата си в Лос Анджелис, но никога не я е чувствала като наистина нейно място. Днес тя е на нов етап от живота си, в който знае какво точно иска и от какво има нужда.

Още по темата

Къщата на Селена Гомес в Лос Анджелис (галерия)

Стилно обзаведеното и изпипано до последния детайл имение се намира в Пасадена. Къщата е построена през 1950 година, но е напълно реновирана според вкуса на Манди и годеника ѝ Тейлър Голдсмит.

Откриването на този мечтан дом отнема на двойката около година, но чакането си заслужава. Градините и спиращите дъха гледки, които се разкриват от прекрасните тераси на къщата, изглеждат като истински рай.

Разгледайте цялата къща отвътре в галерията тук.