Джим Парсънс, познат на публиката от сериала „Теория за Големия взрив“ може и да прави по един милион долара на епизод, но с продажбата на къщата си в Ел Ей определено ще добави още пари към състоянието си.

Според Trulia, къщата е обявена за продан на цена от почти 9 милиона долара. Обзаведена и издържана в холивудски стил, тя разполага с 3 просторни спални и 4 бани. Намира се в престижния квартал на Лос Анджелис Лос Фелиз.

През 2014 година Парсънс купува имота от звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън, който споделял дома с тогавашната си партньорка и колежка от сагата Кристен Стюард.

Сградата е построена през далечната 1922 година в испански стил, но е напълно обновена. Площта ѝ възлиза приблизително на 375 квадратни метра.

Още по темата

Скрита зад високи и плътни порти, къщата дава пълен уют и уединение на обитателите си.

Стаите са много обширни, с високи тавани и широки прозорци, даващи възможност на естествената светлина да навлиза в дома.

На втория етаж се намират семейните апартаменти с персонални луксозни бани, отделно помещение за дрехите и принадлежностите, както и огромни секции за книги, създаващи невероятен уют.

На двора има плувен басейн с каскадни ефекти, както и хълм с фонтан и езеро с декоративни шарани в японски стил.

Разгледайте невероятната къща отвътре в галерията ни.