Обзавеждането и подготовката на интериора у дома е сложна задача, особено когато не разполагаме с голямо пространство. Повечето хора живеят в малки апартаменти. Дори да имат няколко стаи, те обикновено не са особено просторни. Средностатистическите апартаменти, най-вече в модерното строителство, не могат да се похвалят с широки пространства, пък и не всеки може да си ги позволи.

Всекидневната е помещението, в което прекарваме голяма част от ежедневието си вкъщи. На никого не е приятно да се чувства като притиснат в собствения си хол.

Малко жилище – много гости. Как да се справим?

Още по темата

Можете да решите този проблем, като съобразите пространството с мебелите, цветовете, формата на всички аксесоари в помещението, както и разположението им.

Важно е да направите предварителен списък на мебелите, които държите да има във всекидневната. Малкото място предполага предпазване от трупане на излишни мебели и аксесоари.

От огромно значение е да наблегнете на светлите цветове. Изберете мебели със заоблена форма. Прекалено ръбестите и натрапчиви геометрични форми създават оптично утежняване на и без това малкото помещение.

Разгледайте идеите нагледно в нашата галерия тук.