За дома

Какъв е вашият дом според зодията

Как обзавеждат дома си представителите на различните зодиакални знаци

22.04.2019г. / 12 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Ако вашият елемент е Земя

Вие държите домът ви да е практичен, удобен, но най-важното – функционален. Искате всичко в него да е подредено, така че да не се налага да търсите някой предмет дълго време, а всичко да ви е подръка. Задължително имате килер или средно голям шкаф, в който държите инструменти от първа необходимост. За вас е въпрос на чест да ремонтирате всичко вкъщи, дори и да нямате особени познания за съответния изникнал проблем.

Домът на представителите на земни зодии често се характеризира с простота, семплост, уют. Мебелите не са много на брой, а само най-необходимите за начина на живот. Не се обграждате с излишни вещи, не обичате претрупани от предмети пространства. Напротив, почитатели сте на изчистени стаи, деликатен дизайн, ненатрапчиви и неутрални цветове.

Вашата сакрална стая е кухнята. Прибори, съдове, бурканчета с подправки – всичко в кухнята следва да е подредено идеално и да е на една ръка разстояние. За вас животът в дома ви тече основно в кухнята и насочвате цялата си енергия за обзавеждане, реновиране именно в тази стая.

Ако вашият елемент е Огън

Вие искате да имате дом, в който да кипи живот и активност. Да обособите място за домашен фитнес с един или няколко уреда. Обичате да танцувате и да се движите, затова в поне една от стаите в дома си искате да има достатъчно пространство за танци или пък вече имате подобно местенце.

Тъй като огнените знаци са много страстни, те акцентират на спалнята, нейният дизайн и оформление, включително материи, цветове, форми на мебелите. Огнените зодии държат на интимността и уединението, затова спалнята за тях е свещено място и следва да е подредена по най-хармоничен начин.

Място за креативност, творчество или упражняване на любимо хоби също е препоръчително за огнените зодии, тъй като те обичат да се себеизразяват чрез творчески дейности.

 

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 5 години )
imam si dvama liubimi bliznaka vuzdu6ni , a az sum ogun ,,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар