За дома

Модерните жени вече не се занимават с чистене на пода

Съвременните момичета имат по-приятни задачи от чистенето

24.04.2019г. / 11 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: iRobot

Снимка: iRobot

Не, не е призив за протест и занемаряване на дома, а чиста практичност. Съвременните момичета имат по-приятни задачи от чистенето – да обръщат повече внимание на децата си, да прекарват време със своите момчета, да изкачват кариерни върхове, да променят света, да отидат на спа, да релаксират на разходка с кучето без ангажименти и притеснения за хигиената у дома. А, изрядните подове? За тях има лесно и ефективно решение, обвързано с най-съвременните иновации и най-новите технологии, разработени да правят живота ни по-удобен, по-безгрижен и по-приятен.

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ е интелигентният домашен помощник, който няма нужда от контрол и надзор при чистенето на подовете в жилището. Roomba i7+ картографира и сканира препятствията в помещенията, които трябва да почисти, посредством технологията за интелигентно картографиране Imprint™.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MqFIuYXrBfw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Така пести време и запомня имената на стаите в апартамента. Иновативната прахосмукачка-робот запаметява до 10 жилищни плана и след като бъде преместена на друга локация, тя ще запази в паметта си подовия пейзаж и разположението на мебелите, ще почисти без излишни движения и без нужда от вашата намеса и супервизия. Може да бъде гласово инструктирана с кое помещение да се заеме чрез мобилното приложение iRobot HOME.

Roomba i7+ е не само самостоятелна, тя е изключително отговорна към постигането на най-добри резултати в почистването. Нейната система от две гумени четки с различни повърхности акуратно се справя дори с по-упоритите нечистотии като последователно отделя залепналата мръсотия и я отстранява. Леки замърсявания и прах, козината от домашни любимци и коса, по-едри боклуци и залепнала за пода мръсотия – всичко изчезва мигновено, за да направи място на чистотата, без значение от вида на твърдата подова настилка у дома. Високорезултатният филтър, с който разполага новата Roomba i7+, успешно се противопоставя на алергиите. Той улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени, а патентованата технология Dirt Detect™ се справя и с най-досадния и труден за премахване боклук.

Време е за домашна йога или пилатес, за игра с децата или чаша вино по чорапи в обятията на любимия, за лично време или медитация. Всичко това може да се случи на момента, защо не директно върху съвършено почистения под във вашия уютен дом, тъй като хигиената е гарантирана и не е нужно да се занимавате с освобождаването на контейнера за боклук.

Новата Roomba i7+ ще се погрижи за този досаден ангажимент сама. Прахосмукачката-робот е налична с първата разработена самопочистваща се база Clean Base™, чийто капацитет е до 30 контейнера за боклук. На финала всичко е събрано и готово за кофата, в компактна торбичка, а вие сте отпочинали и свежи, готови за повече незабравими моменти и желани занимания.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QK8AVA4Yoz4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Модерните момичета имат нужда от благонадеждна подкрепа и верен съюзник в чистенето. И ако невинаги могат да разчитат за това на своите модерни, заети момчета, то новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ е на базата си за зареждане, готова, ентусиазирана и обучена да се справи с всички предизвикателства на зацапания под, обзавеждането и спецификата на различните видове подови настилки.

Докато тя отстранява боклука и замърсяванията бързо, ефективно и умно, вие имате време за …. каквото си пожелаете – далеч от отегчителната домакинска работа, уморителното чистене и тежките ръчни прахосмукачки.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xmIOqRMeabc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
xoxo ( преди 4 години )
Modern women have never dealt with floor cleaning, but this toy is not a choice for them.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
анонимна ( преди 4 години )
браво, най-после нещо по-различно от трай си, не обръщай внимание на лудориите на мъжа си, най-важното е твоето семейство и пр. допотопни красоти.......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар