За дома

Какъв е домът ви според месеца на раждане

Еклектичен или практичен

21.09.2022г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Май

Родени сте през май? Значи сте умни, съпричастни и силно адаптивни. Също така сте екстровертни. Тъй като стилът ви постоянно се променя, в дома ви винаги има смесване на идеи, настроения в интериора. Предпочитате свежите пролетни цветове, естествените материи, дървото. Някои от вас са любители на мебелите, които са в ретро стил.

Какъв е вашият дом според зодията

Юни

Личностите, които са родени през юни са активни и ценят много умствената стимулация. Те са чувствителни и вдъхновяващи, но понякога също могат да бъдат малко разсеяни. Техните домове са пълни с изкуство и декор, които ги мотивират. Обичат да им е подредено, но понякога се случва да има и творчески безпорядък. Ако има нещо в дома, което да е старо и износено, те бързат да го заменят или поправят, защото това ги потиска.

Юли

Юлските личности са както малко срамежливи, така и драматични на моменти. За тях времето за размисъл е много важно, но не по-малко важна е заобикалящата ги среда. Те са изключително креативни, страстни и изразителни. Техният дом е убежище – те прекарват много време в релаксация и презареждане. Точно тогава им хрумват гениални идеи за създаване на малки красиви неща за декорация. Домът им винаги показва техния индивидуален стил.

13 идеи за кухнята

Август

Ако вашият месец на раждане е август, за вас може да се каже, че сте много трудолюбиви и ориентирани към успеха. Също така сте магнетични и добри лидери. Домът ви трябва да бъде чиста, топла и приветлива среда. Харесвате хубавата храна, затова за тези от вас, които са кулинари, кухнята е специално място.

Коментирай