Лени Кравиц е известен с невероятния си артистичен талант. За музикалните си постижения е награждаван с Грами, а милионите му фенове по света не спират да се вдъхновяват от емблематичната смесица от стилове и влияния, която съчетава в музиката си.

Лени обаче има още един артистичен талант и той е дизайнерството.

54-годишният музикант основава компанията „Кравиц Дизайн“ преди 16 години, като фирмата е създала интериора на редица хотели в Маями, Лас Вегас, Торонто, Ню Йорк. „Кравиц Дизайн“ разработва различни продукти от мебели до интериорни и екстериорни врати, керамични орнаменти, консултира дори разработката на високотехнологични камери и известна марка швейцарски часовници.

Звездната къща на Джордана Брустър (галерия)

Още по темата

Лени обича да трансформира различни жилищни сгради, да превръща интериора в уютно бягство от ежедневието и да живее близо до природата.

Най-новият му и най-интригуващ личен проект е трансформацията и съживяването на една фантастична кафеена плантация от 18 век в Бразилия, близо до Рио де Жанейро.

Ранчото на Лени печели вниманието на елитното архитектурно списание Architectural Digest, пред което певецът отваря вратите си.

Разгледайте райското място в галерията ни тук.