Кой не би мечтал да живее в италианската приказка, наречена Тоскана! Андреа Бочели, оперната звезда на Италия с ангелски глас, посреща Architectural Digest в изцяло обновената си вила във Версилия, Тоскана, за да разкрие пред милионите си почитатели къде живее със семейството си и къде твори музика.

От Втората световна война до средата на 90-те години къщата е била хотел за всички желаещи да се разходят и потопят в заобикалящия местността район Форте дей Марми.

Пред списанието Бочели споделя, че когато решава да купи просторна вила, той се обръща към брат си Алберто Бочели, който е архитект. Той добре познава нуждите на брат си и неговото семейство и може да го посъветва обективно за това дали си струва да се вложи време и енергия в обновяването на Вила Алпемаре, както се нарича имението на певеца.

Още по темата

Така Андреа решава да се сдобие с вилата и днес не съжалява, защото в нея той, съпругата му – актрисата Вероника Берти Бочели и трите им деца Амос, Матео и Вирджиния се чувстват добре, приемат гости и приятели, а Андреа твори музика.

Крайният резултат след цялостното обновление на имота е три отделни пространства на всеки от трите етажа на вилата. Първият етаж включва огромна всекидневна, кухня и трапезария. На втория етаж са разположени офиси, студиото на Бочели, стаи за гости. На третия етаж е личното пространство на семейството.

Разгледайте фантастичната вила в галерията ни тук.