Прекрасната къща на Джон Стамос в Ел Ей разкрива не просто фантастични гледки, успокояващи погледа. Тя е неговият начин да избяга от ежедневието и да получи онзи душевен комфорт, от който се нуждае.

Стамос отваря вратите на вилата си в испански стил в Лос Анджелис, Калифорния, пред луксозното списание за архитектура и дизайн Architectural Digest. Той споделя, че през далечната 2005 година, когато купува имота, той се е нуждаел от цялостно обновяване. Постепенно обаче през годините къщата започва да се превръща в най-ценното място за Стамос измежду всички домове, в които е живял и които притежава.

Още по темата

Днес къщата е изцяло реновирана, а в нея актьорът живее и с настоящата си съпруга Кейтлин и сина им Били. За него вече къщата е много специално място, защото има душа, споделя актьорът пред списанието.

Къщата е в испански провинциален стил. Декорирана е в земни цветове и естествени материали. Това е важно за Стамос, тъй като се определя като романтичен човек, който предпочита интимните картини и преживявания в личния си свят.

Разгледайте красивата звездна къща отвътре в галерията тук.