За дома

Как да изберем матрак без нужда от грахови зърна

Този сезон онлайн съдействие на помощ на добрия сън

22.10.2021г. / 10 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Комфортният и качествен сън е решение за много проблеми, а и тайната за позитивно настроение и свеж вид. Той започва с матрак, който най-добре отговаря на личните нужди и предпочитания, като всяка принцеса се е оказвала в ситуация да усеща „грахови зърна“ на неподходящ за нея избор. Затова, ако обмисляте да си купите нов матрак, онлайн търговията идва на помощ с много полезни съвети, потребителски предимства и технологични иновации.

Когато става дума за купуването на матрак, предпочитате бюджетните опции или симпатизирате на модерните иновативни варианти? Как да прецените най-подходящия състав или вида на мемори пяната? Това е само една малка част от нещата, които трябва да вземете предвид, и за които eMAG са помислили как да съдействат, спестявайки ни лутане в избора.

Доверете се на дигиталния асистент и ще спите спокойно

Със сигурност ви се е случвало да напишете в Google „матрак“ и да излязат страници и страници с предложения със спецификации, които нищо не ви говорят. Спокойно – на помощ идва дигиталният съветник на eMAG. С него само с няколко бързи клика можете да прецените какъв матрак е подходящ за вашите нужди. За целта се отбелязва информация като колко човека ще спят на матрака, в каква позиция обикновено спите, предпочитания за ортопедичност, хипоалергичност, мемори пяна, вътрешни арки и други важни характеристики. Системата е създадена по такъв начин, че филтрира неподходящите за вас варианти и ви показва само продуктите, които отговарят на вашите изисквания.


Тествайте матрак за 101 нощи

Сега имате възможност да тествате избран от вас матрак за 101 нощи и ако не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете безплатно и безпроблемно. Тази опция се предлага от eMAG, като единственото, което трябва да направите, е да си изберете матрак и после сами да се уверите, че е най-подходящият за вас. 101 нощи са достатъчно време да прецените покупката и ако решите да върнете матрака безплатно и без проблеми. Нужно е само да заявите през сайта и да го предадете на куриера, увит в найлоново фолио. Толкова просто и бързо!

Топ предложения, които ще „заспят“ на леглото ви

Ако сте от хората, които търсят матрак, който няма да влияе негативно на алергиите, тогава не пропускайте да разгледате ортопедичен матрак SOMNART, HypoallergenicMed®. Той предотвратява появяването и размножаването на акари, гъбички и бактерии, комбинирайки хипоалергенни качества с ортопедичен комфорт, което го прави идеалния избор за цялото семейство. Запазва формата си по-дълго време от стандартните матраци и може да се използва и от двете страни за по-дълъг експлоатационен живот.

Друг отличен вариант за хора, търсещи високо качество и удобство, е ортопедичният матрак SleepMe by TED Termoflex. Средното ниво на твърдост осигурява анатомичен комфорт, който води до спокоен и здравословен сън през цялата нощ. Специалният дизайн има много предимства, от правилната позиция по време на сън до усещането за масаж, осигурено от ортопедичната част. Този матрак може да се ползва и на легла с повдигащ механизъм.

Често се налага гости или роднини да нощуват у вас? Разтегнете топ матрак Sweet Lavender и трансформирайте канапето в първокласно легло, което предоставя комфорт и удобство. С този антибактериален продукт може да превърнете канапето в удобно и меко място, което е перфектно за сън и ще ви помогне да се събудите свежи и отпочинали. Топ матракът облекчава дискомфорта както и усещането за болки в гърба, а може да се превърне и в меко място за игра на децата на пода.

Коментирай
Свободно време